GATEWAY MEDIA

hög synlighet * stort antal kontakter * fördelaktiga CPT-priser

Vad sysslar vi med?

Vi erbjuder lönsamma mediealternativ för evenemangs- eller utomhusreklam – som enskilda kampanjer eller med året runt-synlighet.

Våra kunder

Våra samarbetspartners inom marknadsföring utgörs av såväl stora multinationella som i huvudstadsregionen verksamma små och medelstora företag.

Löfte

Vi garanterar högkvalitativa och moderna medieverktyg, fungerande och effektiva mediepaket och ett stort antal kontakter till våra kunder.
EVENEMANGSREKLAM

GATEWAY EVENEMANGSREKLAM ger våra kunder medieverktyg för digital, grafisk och direktmarknadsföring för ökad synlighet i huvudstadsregionen eller som en del av företagens rikstäckande reklam. Medieinnehållet ger dagligen en året runt-synlighet i Finlands största samlade helhet av evenemangsreklam.

UTOMHUSREKLAM

GATEWAY UTOMHUSREKLAM erbjuder sina kunder reklamkampanj av hög profil på Finlands mest trafikerade trafikled. Medieinnehållet utgörs av en reklampelarserie vid E- och TEN-vägar på Helsingfors-Vanda flygplats, stora handelscentra och huvudtransportvägar till hamnar. Som nyhet har vi även jättepelare för placering på transportvägar till handelsområden.

GATEWAY.FI

EN PORT TILL MILJONER KONTAKTER

EVENEMANGSDAGAR OM ÅRET

BESÖKARE OM ÅRET

REKLAMPELARE

KONTAKTER UNDER 4 VECKOR

VÅRA SAMARBETSPARTNERS
GATEWAY ON THE ROAD

Fråga även om evenemangs- och direktmarknadsföring. Bekanta dig och läs mer om våra tjänster.